Pomazánka z droždí a vajec
Perník bez vajec v úpravě
Majonéza bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delam je stejne a take stavim do salatu, vyborne :-)
Leni,přesně tak je dělávám já(když nemám vlašák,dám br.salát).Takto už mi je dělávala i má babička-kdysi dávno:))
Já dělám mochomůrky takto:uvařím vejce na tvrdo,rozkrojím rajče,vydlabu vnitřek.Na vejce nasadím půlku rajčete,na kloubouček(z rajčete)udělám tečky z tatarky.Takto udělané mochomůrky "zasadím"do vlašáku a ozdobím"spodek"vejce lístky petželky.Prostě,jako v lese.
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Vánoční rybí polévka
Můj dýňový džus
Domácí vepřovka po česku ala …
Sádlová pomazánka
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Biskupský chlebíček - hrnkový
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem