RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Maďarský paprikový salát
Smažený sýr bez smažení
Kachna bez práce
Pomazánka z tresčích jater II.
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Fazolky s Nivou
Vepřový kotlík s fazolemi
Melounový nanuk
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Nejlepší bramborové knedlíky
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…