• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mražený Míša
Napište svůj komentář k receptu

Mražený Míša

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 26
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mražený Míša
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka zakysaná smetana krémovitá
    • 1
      kelímek měkký tvaroh
    • 100
      g moučkový cukr
    • 100
      g tyčinky ledové kaštany
    • 50
      g ztužený tuk Omega
    • 1
      lžička kakao

Postup přípravy receptu

1
Z tvarohu, smetany a cukru vyšleháme hladkou hmotu. Čokoládu, tuk a kakao rozpustíme ve vodní lázni. Připravíme si umělohmotná platíčka od vajec. Do každé přihrádky na vajíčko dáme lžíci čokolády a 2 lžíce tvarohové hmoty. Dáme na několik hodin do mrazáku. Podáváme dětem místo zmrzliny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mražený dort z Flory

Mražený dort z Flory

Ovocná mísa

Ovocná mísa

Míša řezy - jen dvě vejce!

Míša řezy - jen dvě vejce!

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Fišerová | 5. 5. 2009 17:22

    Část moučkového cukru jsem nahradila vanilkovým. Formičky z Ikey jsem před naplněním tvarohovou hmotou vylila rozpuštěnou čokoládou a výsledek byl perfektní. Děkuji za recept.

  • Fleur | 27. 5. 2007 23:27

    Výborný a vím co tam dávám, takže má u mě přednost před kupovanými zmrzlinami. Ještě někdy přidávám do hmoty rozmačkané jahody nebo maliny

  • Hanča | 27. 5. 2007 14:30

    Zkusila jsem váš recept je opravdu výborný jak mražený tak chlazený,jen bych příště dala méně cukru.

  • Miriam K. | 15. 4. 2007 20:49

    Je to super nápad už som skúsila tolko druhou ,ale mrazený sme ešte nemali.

  • Renata Kolářová | 25. 11. 2006 22:03

    Míša byl výborný,něco jsem zmrazila na zmrzlinu a zbytek jsem dala do kelímků od jogurtu a polila zbytkem čokolády,na svačinku měly děti ještě navíc tvarohového lakrumáčka.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 10. 2006 13:48

    Jé, Mirko, to je skvělý nápad s těmi kremrolovými trubičkami. To určitě zkusím podle Vás. Holky milujou vodový nanuky:-))

  • Miroslava Severová | 30. 10. 2006 12:50

    Můj postup při výrobě nanuků je asi pracnější, dělám takto: trubičky na kremrole nastavím do nějakého hrnku, asi tak vysokého nebo vyššího než trubičky, naliju připravenou hmotu na nanuky a zastrčím dřívko od nanuku nebo dvojitou šlejli.Hrnek postavím do mrazáku. Druhý den dám celý hrnek pod tekoucí vodu - ne dovnitř, ale polévám boky hrnku, tak se trubičky dobře vyndají a zase každou trubičku protáhnu pod tekoucí vodou a mám pěkné kulaté nanuky. Můžu nechat nahaté a nebo namočím do čokolády.rovnám na alobal a šup s nimi zpět do mrazáku. Nejlepší jsou ty vodové z mletého a doslazeného rybízu.

  • Martina N | 2. 8. 2006 11:44

    Mojim deťom tie ľadové gaštany veru nechutili.Povedali, že nabudúce bez čokolády.Ale inak výborné.Nabudúce vyskúšam s ovocným jogurtom.

  • Daniela | 2. 8. 2006 10:15

    Mňam Mišiaka mám rada. V IKEA dostať kúpiť tvorítka na nanuky aj s paličkou. Veľmi šikovné, stačí obliať teplou vodou a vytiahnuť nanuk. Len treba upozorniť maškrtníkov, že paličky sa nezahadzujú, ale vracajú:-))

  • Emila | 1. 8. 2006 18:57

    Čokoládu samozřejmě můžete použít, ale kaštany jsou chutnější.

  • Lenča | 1. 8. 2006 17:30

    Proč je třeba použít ledové kaštany a ne čokoládu na vaření.

  • Alis | 29. 7. 2005 19:23

    Výborná zmrzlina, děti zbožňují a říkají, že chtějí tu "vajíčkovou"

  • Pavlína Komárková | 29. 4. 2005 06:43

    vypadá to báječně

  • Anonym | 2. 2. 2005 13:34

    zkusím zní to zajímavě

  • Anonym | 27. 7. 2004 19:16

    Dětem chutná a já vím co do toho dávám, také jsem do tvarohu někdy přidala rozmačkané jahody, mělo to úspěch

  • Hana Janů | 11. 6. 2004 22:02

    U dětí má úspěch

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Měkký tvaroh Moučkový cukr Tyčinky ledové kaštany Zakysaná smetana Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony

Rizoto z mletého masa

Rizoto z mletého masa

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Mrkvová-pažitková pomazánka

Mrkvová-pažitková pomazánka

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

Poslední sledované recepty

194
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
53
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
36
Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale
Spaghetti Carbonara – La…
27
Šakšuka v praprikách
Šakšuka v praprikách
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Mražený Míša
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact