• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Moje papriky
Napište svůj komentář k receptu

Moje papriky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Moje papriky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí sekaná šlehaná mražená - NE tepelně opracovaná
    • 6
      ks slovenská paprika
    • máslo
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička koření např. Kuře tabasco,atd.
    • 1
      balíček vařená rýže

Postup přípravy receptu

1
Do rozmražené sekané nakrájíme na jemno cibuli, osolíme, dáme lžíci hořčice, koření, rýži - tu podle chuti, někdo rád více, někdo přiměřeně. Z ukrájenách vršků (kolem stopky) paprik usekáme kostičky a dáme do směsi. Po zpracování pěchujeme do paprik a na závěr do každé zasuneme špalíček másla. Kousky másla obložíme papriky v pekáčku, dáme asi půl skleničky vody, přiklopíme anebo zakryjeme alobalem a dáme péct. Vzhledem k tomu, že každá trouba je jiná, tak odkrývám po sražení masa do celistvé podoby, obrátím je a pak nechám dopékat, aby se zapekly vršky.
2
Dobré s vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Moje rajská

Moje rajská

Moje koláče

Moje koláče

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 1. 8. 2007 09:40

    marysa: tak to se omlouvám za svůj komentář.Nevěděla jsem¨,že jde o ochucené maso:o))Jinak obyčejné mleté maso na sekanou bez ochucení by asi nebylo to pravé ořechové :o))

  • marysa | 31. 7. 2007 11:05

    Tak to já asi kupuji úplně jinou mraženou drůbeží sekanou, protože tahle už je ochucená. Dělám z ní vlastně skoro všechno, protože jsem ze vsi a u nás v "konzumu" jinou, než tuhle mraženou nemají. (Když jí nechám rozmrazit uplně, tak se strašně patlá, proto ji používám nerozmrazenou, jen trošku povolenou.)

  • Jana Kutačová | 30. 7. 2007 23:38

    marysa: já si jen nedovedu představit,že někam fiknu neochucenou,téměř zmrzlou sekanou.Je to pro mě nepředstavitelné,jak to udělat a ta chuť taky.Já dávám koření na mletá masa,jedno vejce a trochu česneku.Včera jsem upekla plněné papriky,udělala rajskou a ochutila výpekem z paprik.Zůstala mi část masové směsi,tak jsem udělala koule a pekla je zárověň s paprikami a nakonec jsem je vhodila do rajské omáčky.:o)

  • marysa | 30. 7. 2007 21:56

    To já jsem tak líná,že tu sekanou vůbec nijak neochcuji. Vyndám z mrazáku, nechám tak půl hoďky povolit, pak ještě zmrzlý váleček překrojím napůl a každou půlku ještě rozčtvrtím, nacpu do paprik, fiknu do rajský z protlaku. Je to hodně rychlý, ale vlastně úplně jiný jídlo. A todle určitě zkusím taky. Díky za inspiraci!

  • lída | 30. 7. 2007 16:56

    moc dobrý,ani mi nechyběla k tomu rajská omáčka,hodně voňavé papání,mňam

  • mirča | 16. 1. 2007 10:26

    tak odzkoušeno,mooc dobrýý i díťátka-mlsounci papali

  • Marie | 15. 1. 2007 12:35

    To vypadá zajímavě, určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Koření Kuřecí sekaná Máslo Slovenská paprika Sůl Vařená rýže Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Božský koláč

Božský koláč

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Těstoviny s ricottou a  pestem

Těstoviny s ricottou a pestem

Jablečný závin

Jablečný závin

Jemné tvarohové palačinky

Jemné tvarohové palačinky

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
22
Maďarský guláš
Maďarský guláš
21
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
14
Klasické lečo
Klasické lečo
13
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňový cheesecake s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 9. 10. 2025: Koho čeká romantický večer a kdo bude muset brzdit své emoce?

Denní horoskop na čtvrtek 9. 10. 2025: Koho čeká romantický večer a kdo bude muset brzdit své emoce?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Olga Matušková v Praze: Kolaps po příletu!

Olga Matušková v Praze: Kolaps po příletu!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Moje papriky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact