• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
Napište svůj komentář k receptu

Mixované palačinky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mixované palačinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      l mléko
    • 150
      g ovesné vločky celozrnné
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce med
    • 9
      lžíce hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Ovesné vločky umixujeme s mlékem, přidáme ostatní přísady, opět promixujeme. Těsto necháme asi 30 minut odstát. Na pánvi smažíme slabé palačinky, plníme zavařeninou a tvarohem nebo rozmačkaným oslazeným ovocem a poléváme jogurtem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Recept na nejlepší palačinky

Recept na nejlepší palačinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:04

    opravdu to není dobré

  • tonca | 20. 12. 2010 17:35

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • jolana behalova | 29. 12. 2007 18:22

    Dnes jsem je dělala a nic moc.....Nevím, asi jsem udělala něco špatně.....Špatně se mi otáčely a vločky v tom byly hodně cítit....Co jsem mohla udělat blbě? Na "obyčejné " palačinky jsem mistr :-))

  • Anonym | 29. 11. 2007 09:31

    Recept mám už někdy od června, ale vyzkoušela jsem teprve včera. Vynikající. Vločky nejsou chuťově vůbec poznat. Můj téměř tříletý syn snědl 2,5 palačinky a to je nejvyšší vyznamenání. Přelévala jsem směsí teplého zahradního ovoce s amaretem,fruktózou a lžící medu. Zařazuji mezi oblíbené.

  • lubica hargasova | 4. 8. 2007 09:53

    Pridavam sa ku kladnym ohlasom.Preferujem zdravsie stravovanie,takze nieco pre mna.Vdaka!! :-)

  • Di | 17. 7. 2007 15:21

    Med lze určitě nahradit jednoduše cukrem nebo vynechat - chce to ale šletku soli.

  • Sarka Honzakova | 17. 7. 2007 15:08

    Petro, myslim, ze med neni ingredience, na ktere by ten recept stal. Myslim si, ze by sel vynechat uplne bez nahrady, prip. osladit testo trochou cukru. Klasicke palacinky jsem delavala uplne bez cukru v teste. Napln byla sladka a lze je prece pocukrovat i pozdeji. Ted uz delam jen tyto palacinky a med do nich davam, pokud mam ;-)

  • Petra rebelka | 17. 7. 2007 14:55

    Prosím jak mohu nahradit med??děkuji

  • Anonym | 10. 7. 2007 01:06

    K tomu fotu...kde je ta palačinka?

  • Hanka | 9. 7. 2007 20:56

    Doporučuji do těsta přidat trochu kakaa nebo rozpustné kávy a po upečení naplnit zmrzlinou, navrch šlehačka, je to fakt moc dobré

  • Sarka Honzakova | 9. 7. 2007 20:41

    pi. Huhulova, verim. To bych taky zkusila, maji pak takovou oriskovou chut, ale jak jsem psala nize, musela jsem kvuli manzelovi pouzit vlocky rozemlete na prasek, aby to nepoznal :-D

  • Huhulová | 8. 7. 2007 19:22

    Výborné, nechala jsem vločky před zpracování nasucho opražit a bylo to opravdu mňamozní

  • Sarka Honzakova | 6. 7. 2007 21:25

    Mnamka. Meli jsme je k veceri, manzel doted netusi, ze jedl vlocky, asi by se ted tvaril, ze ma zaludecni problemy. Pouzila jsem vlocky, ktere si melu v mixeru a varim z nich pak ovesnou kasi. Prelivala jsem malinovou omackou, no jak rikam, vyborne, zaslouzite si 1 ;-)

  • Anonym | 24. 4. 2007 13:56

    Zasílám foto :0)

  • Vlasta Vejvodova | 9. 2. 2007 16:07

    Tak jsem dnes vyzkousela palacinky a jsou chutově moc dobré.Z teto davky jsem udelala 13 palacinek o prumeru 20 cm.

  • Anonym | 7. 2. 2007 13:11

    Kolik se z uvedeného množství udělá palačinek?

  • Květa Dostálová | 8. 4. 2006 20:44

    Výborné!

  • Emilia Šípová | 9. 3. 2006 17:50

    Moc dobré, bála jsem se, že budou tvrdé, ale není tomu tak

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:35

    To vypadá nádherně ten komentář paní Hany J. mě láká abych udělala plnění podle jejího návodu

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 20:00

    Také dávám i celozrnnou mouku a není to na závadu, pak borůvkovou marmeládu a zakysanou smetanu, sroluju a celé posypu strouhanými ořechy s cukrem nebo strouhaným perníkem a je to opravdová mňamka

  • Anonym | 21. 10. 2005 19:21

    MŇAM, JEDNIČKA

  • Edita Kodetová | 21. 10. 2005 13:07

    Opravdu jsou výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Med Mléko Ovesné vločky Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Hlíva s rýží

Hlíva s rýží

Jáhlové muffiny

Jáhlové muffiny

Limetkový krém

Limetkový krém

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

53
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
49
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
31
Tradiční falafel
Tradiční falafel
31
Chilli papričky
Chilli papričky
30
Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă), základní recept
Hedvábná kukuřičná kaše …

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míšovy fazole v tomatu
Míšovy fazole v tomatu
Mléčná ovesná kaše
Mléčná ovesná kaše
Mléčná polévka s houbami
Mléčná polévka s houbami
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact