• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Míšina čvachtačka
Napište svůj komentář k receptu

Míšina čvachtačka

autor: Razorblade.angel
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míšina čvachtačka
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 8
      ks kuřecí maso kýta
    • 300
      g játra kuřecí
    • 200
      g pórek (150-200)
    • sojová omáčka
    • kečup - jemný
    • grilovací koření
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kýty naklepeme, osolíme a okořeníme grilovacím kořením, zprudka je opečeme na oleji, hotové kýty vyndáme a na zbylém oleji z kýt osmažíme kuřecí játra.
2
Až jsou hotová, dáme je na jednu stranu pánve a na volném místě osmažíme pórek nakrájený na kolečeka. Až je pórek hotový, smícháme ho dohromady s játry, přidáme kečup a sojovou omáčku a trochu osolíme.
3
Kýty podáváme přelité směsí, hranolkami a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga | 8. 2. 2008 12:50

    -----------------

  • Olga Klásková | 8. 2. 2008 12:43

    dobrý den.Tento recept je vynikající.Mám ho několik let uložený jako Utajená kuřecí kýta.Kdo nezkusil ať zkusí!Nemá chybu.

  • Věra z Dc | 5. 2. 2008 10:28

    Vyzkoušeno a hodnotím za 1 protože recept jak je rychlý tak je dobrý. Dala jsem trochu ostrého kečupu a bylo to ňam. Jo a nebylo skoro žádné nádobí až jsem byla překvapená.

  • Anonym | 5. 2. 2008 08:13

    Bezva minutkový recept.Rozklepané kuřecí kýty jsou hned.Jen jsem kečup nahradila sladkou chilli omáčkou,kterou mám v zásobě a nevím roupama kam bych jí vrazila.K tomu jsem dalla zbytek rýže z minulého dne a fofr véča na světě.Dík :-)PS

  • Stanislav Kudrlička | 4. 2. 2008 15:17

    Míšo,skvělý recept,hodnotím za 1.Místo kečupu,který moc nemusím dávám chilli omáčku,jinak používám stejné ingredience a stejný postup.Kuřecí je typické minutkové maso a pokud se stehýnka vykostí a naklepou,jejich příprava by neměla být delší než 3 minuty po obou stranách.

  • Anonym | 4. 2. 2008 14:56

    Od prvního přečtení receptu mě ani nenapadlo, že by ty kýty byly nevykostěné. Pochopila jsem to snad správně, že se jedná o vykostěné stehenní řízky, a proto je můžeme opravdu udělat jako minutku. Bude to výborný recept.Jana

  • iva nemcova | 4. 2. 2008 14:54

    Mio,ja nevim jestli jste spatne pochopila vy nebo ja,ale podle me autorka nepripravuje "cele kyty" ale kureci platky z kyty.Takze problem krve u kloubu a kosti,jak pisete,odpada.

  • Michaela Peloušková | 4. 2. 2008 14:53

    jsem moc ráda že vám chutná, tyhle stránky prohlížím každý den a jednou jsem se rozhodla taky přidat ruku k dílu a tohle patří mezi moje oblíbená jídla

  • Jana P. | 4. 2. 2008 14:43

    Stehenní řízky jsou vykoštěné, takže žádné obavy z krve u kostí.

  • Marsí | 4. 2. 2008 13:37

    Tak jsem to zkoušela, je to zajímavé..:-)) Kečupu moc nemusím, tak jsem ho "stříkla" rajskou šťávou.Mám ve zvyku kuřecí stehenní řízky v sáčku naklepat a pak orestovat, ve finále přiklopím pokličkou, aby se zatáhly a celá ta sranda trvá fakt několik minut, takže minutka jako vyšitá.Míšo, díky za recept.

  • Věra z Dc | 4. 2. 2008 13:08

    Již několikrát jsem váhala nad recepty a po jejich "učvachtání" to byla nesmírná dobrota, tento bude 100% jeden z nich :-))))) Míšo myslím, že není co zkazit ingredience jedna radost a díky předem za recept.

  • mia | 4. 2. 2008 10:33

    zajímavý název a ty kuřecí kýty mě vážně rozesmály:-)přikláním se k názoru, že ony "kýty" je fakt třeba pořádně propéct,aby nezůstala u kostí a kloubů krev.ale je to věc názoru.jinak bašta zajímavá a jistě moc chutná

  • Jana P. | 4. 2. 2008 09:33

    Míšo, já používám stehenní řízky a taky je zprudka opékám. Zhruba čtvrtstoletí se pokouším vařit a tak si myslím, že vím čemu se říká minutka. Takže se nenechte odradit a zase nějakou dobrotu přidejte.

  • Di | 2. 2. 2008 18:02

    Kuřecí plátky ze stehen mám daleko raději než prsní řízky a rozhodně si nemyslím, že by se musely dělat déle, pokud jde o plátek masa bez kostí a bez kůže. Vypadá to moc dobře, Michaelo. A diskuse aspoň na Váš recept upozorní.

  • Lída | 2. 2. 2008 16:47

    Tento recept znám a dělát docela často z kotlet nebo z kuřecích prsou a je opravdu moc dobrý. Nevím proč by se maso nemělo prudce opéct ?Míšo přidala jste výborný recept a vůbec se nemáte proč omlouvat, když se někomu nelíbí, tak ho vařit nemusí.

  • Michaela Peloušková | 2. 2. 2008 11:31

    Tak každá kuchařka snad ví, jak má připravovat kuřecí maso, které je vhodné na minutky a je jedno jestli jde o prsa nebo stehenní řízky které jsou trochu jiné než kuřecí prsa a potřebují o kapku déle, ale vy tady jenom slovíčkaříte, s prominutím a omlouvám se případné neshody

  • Jana | 2. 2. 2008 06:45

    Souhlasím s Barčou. Jídlo to nemusí být špatné, ale minutka to není. Prudce opečené bych to jíst nechtěla.

  • anonym | 1. 2. 2008 21:25

    Tento recept je znám jako řízky bří Nedvědů......

  • barča | 1. 2. 2008 19:30

    Jen malá poznámka, dle mých zkušeností rozhodně nestačí " zprudka opect na oleji " stehenní řízky, za tak krátkou dobu nemohou být propečené. A když je tam necháte déle, tak se spálí. Tento postup lze doporučit u prsních řízků.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Játra Kečup - jemný Kuřecí maso Olej Pórek Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlokvašky mého manžela

Rychlokvašky mého manžela

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Tvarohová bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Tvarohová bábovka se švestkami - ,…

Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem

Bramborovo cuketová polévka -…

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Kynuté makové buchty

Kynuté makové buchty

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

89
Máslové řízky
Máslové řízky
81
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
58
Dýňová tortila
Dýňová tortila
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Míšina čvachtačka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact