• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Míša řezy falešné aneb kefírová buchta

autor: lucisap
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek cukr moučka či krupice
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 2
      kelímek pomazánkové máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience na těsto smícháme a dáme péct. Po vytažení, až buchta trošku vychladne, ušleháme šlehačku s cukrem, pak postupně přimícháme pomazánková másla. Dáme na vychladlou buchtu a posypeme kakaem. Nahusto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 18. 10. 2012 11:16

    Prosím a na kolik stupňů se to peče?

  • Květa Sikorová | 4. 5. 2012 18:23

    proč neuvádíte dobu pečení+stupně :-) ?

  • Lucie Steinbergerová | 16. 1. 2009 12:40

    Super mňamka,už se těším až dorazí manžel z práce ten má tyhle pochoutky moc rád.

  • Jana Řezníčková | 16. 1. 2009 11:56

    Sice nejsem Danka, ale snad to nevadí - já taky šlehám tvaroh dohromady se šlehačkou - dávám jako náplň na bavorské vdolečky, pod to povidlí. Vynikající !! A pomazánkové máslo taky šlehám současně se šlehačkou. Ušetří se nádobí a čas a výsledek je stejný.

  • Miroslava Severová | 16. 1. 2009 09:28

    I já dělám tento krém - tj. pomaz. máslo a šlehačku na tiramisu, ale vždy šlehala zvlášť, tak Danko díky za dobrý tip - šlehat vše najednou.Někdy dávám místo pomaz. másla tvaroh, myslíš že bych ušlehala i ten tvaroh se šlehačkou najednou ?

  • Ivana Samcová | 16. 1. 2009 05:48

    Paní Danko, dík za radu. Nemám s pomazánkovým máslem do sladkého moc zkušeností, proto jsem to takhle udělala (pro jistotu). Jinak má buchta u nás obrovský úspěch, všichni chválí a buchta hezky mizí... Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 15. 1. 2009 23:51

    Já ty pomazánková másla vůbec necítím. Možná proto, že do ušlehaného krému přidávám trochu rumu a moučkového cukru cca 120 g. Krém doopravdy nemusíte šlehat postupně. Ztužovač je úplně zbytečný. Tento krém vyšlehám do velice husté hmoty během 1 minuty. Doopravdy se nemusíte ničeho bát.

  • Ivana Samcová | 15. 1. 2009 11:13

    Pekla jsem včera večer a dneska můžu říci jen MŃAM,MŃAM. Vynikající "mokrá" buchta. U krému jsem pro jistotu do rozmíchaných pomazánkových másel po trochách zamíchávala ušlehané šlehačky se ztužovačem. Byl z toho krásný, nadýchaný krém. Přidala jsem trochu moučkového cukru. Sice mne nejdříve chuť krému zaskočila (byly docela cítit ty pomazánková másla), ale na buchtě a hustě posypané kakaem je chuť mňamková. Kolegyně v práci si myslely, že v tom je zakysaná smetana. Díky za výborný recept. Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 14. 1. 2009 23:12

    Krém je vynikající. Dělám ho na nepečený moučník tzv. Tiramisu po česku. Všechny ingredience na krém můžete vyšlehat najednou. Krém připravíte tak, že dáte do mísy pomazánková másla (samozřejmě obyčejná pomazánková másla bez příchuti), nalijete tam šlehačku, případně trochu rumu, přidáte cukr, trochu kakaa, lehce promícháte a začnete šlehat šlehačem. Vznikne hustý krém - je to rychlovka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jedlá soda Kakao Kefír Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Rostlinný olej Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Hruškový džem se zázvorem

Hruškový džem se zázvorem

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Alsaský jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a skořicí

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

314
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
267
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
259
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
235
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
205
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Výklad tarotu pro nový týden: Velmi náročná karta! A pozor na naschvály okolí...

Výklad tarotu pro nový týden: Velmi náročná karta! A pozor na naschvály okolí...

  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact