• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Míša řezy falešné aneb kefírová buchta

autor: lucisap
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek cukr moučka či krupice
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 2
      kelímek pomazánkové máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience na těsto smícháme a dáme péct. Po vytažení, až buchta trošku vychladne, ušleháme šlehačku s cukrem, pak postupně přimícháme pomazánková másla. Dáme na vychladlou buchtu a posypeme kakaem. Nahusto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 18. 10. 2012 11:16

    Prosím a na kolik stupňů se to peče?

  • Květa Sikorová | 4. 5. 2012 18:23

    proč neuvádíte dobu pečení+stupně :-) ?

  • Lucie Steinbergerová | 16. 1. 2009 12:40

    Super mňamka,už se těším až dorazí manžel z práce ten má tyhle pochoutky moc rád.

  • Jana Řezníčková | 16. 1. 2009 11:56

    Sice nejsem Danka, ale snad to nevadí - já taky šlehám tvaroh dohromady se šlehačkou - dávám jako náplň na bavorské vdolečky, pod to povidlí. Vynikající !! A pomazánkové máslo taky šlehám současně se šlehačkou. Ušetří se nádobí a čas a výsledek je stejný.

  • Miroslava Severová | 16. 1. 2009 09:28

    I já dělám tento krém - tj. pomaz. máslo a šlehačku na tiramisu, ale vždy šlehala zvlášť, tak Danko díky za dobrý tip - šlehat vše najednou.Někdy dávám místo pomaz. másla tvaroh, myslíš že bych ušlehala i ten tvaroh se šlehačkou najednou ?

  • Ivana Samcová | 16. 1. 2009 05:48

    Paní Danko, dík za radu. Nemám s pomazánkovým máslem do sladkého moc zkušeností, proto jsem to takhle udělala (pro jistotu). Jinak má buchta u nás obrovský úspěch, všichni chválí a buchta hezky mizí... Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 15. 1. 2009 23:51

    Já ty pomazánková másla vůbec necítím. Možná proto, že do ušlehaného krému přidávám trochu rumu a moučkového cukru cca 120 g. Krém doopravdy nemusíte šlehat postupně. Ztužovač je úplně zbytečný. Tento krém vyšlehám do velice husté hmoty během 1 minuty. Doopravdy se nemusíte ničeho bát.

  • Ivana Samcová | 15. 1. 2009 11:13

    Pekla jsem včera večer a dneska můžu říci jen MŃAM,MŃAM. Vynikající "mokrá" buchta. U krému jsem pro jistotu do rozmíchaných pomazánkových másel po trochách zamíchávala ušlehané šlehačky se ztužovačem. Byl z toho krásný, nadýchaný krém. Přidala jsem trochu moučkového cukru. Sice mne nejdříve chuť krému zaskočila (byly docela cítit ty pomazánková másla), ale na buchtě a hustě posypané kakaem je chuť mňamková. Kolegyně v práci si myslely, že v tom je zakysaná smetana. Díky za výborný recept. Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 14. 1. 2009 23:12

    Krém je vynikající. Dělám ho na nepečený moučník tzv. Tiramisu po česku. Všechny ingredience na krém můžete vyšlehat najednou. Krém připravíte tak, že dáte do mísy pomazánková másla (samozřejmě obyčejná pomazánková másla bez příchuti), nalijete tam šlehačku, případně trochu rumu, přidáte cukr, trochu kakaa, lehce promícháte a začnete šlehat šlehačem. Vznikne hustý krém - je to rychlovka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jedlá soda Kakao Kefír Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Rostlinný olej Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Tetino maso

Tetino maso

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Kuře s rýží na kari

Kuře s rýží na kari

Rychlé povidlové řezy

Rychlé povidlové řezy

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

76
Tradiční vánoční punč
Tradiční vánoční punč
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
28
Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle
Sýrová omáčka s…
22
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
19
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Hanzlík přišel o přítelkyni Danu i práci: Proč nedostává žádné nabídky

Hanzlík přišel o přítelkyni Danu i práci: Proč nedostává žádné nabídky

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact