• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Milovníků kuře s chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Milovníků kuře s chřestem

autor: Annalise
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Milovníků kuře s chřestem
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso
    • 2
      dl vývar
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžička škrobová moučka
    • 1
      lžíce bílé víno
    • olej
    • 1
      špetka sůl
    • 500
      g chřest nejlépe bílý
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      špetka cukr

Postup přípravy receptu

1
V misce rozmícháme vejce s 1 lžičkou škrobové moučky, osolíme. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, promícháme a necháme alespoň 15 minut odležet. V hrnku vývaru rozmícháme zbylý škrob, přilijeme víno a sojovou omáčku. Mírně pocukrujeme. Na rozehřáté pánvi opečeme směs s masem, poté přidáme chřest, zvolna dopékáme a nakonec podlijeme upraveným vývarem a lehce podusíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře s chřestem v alobalu Institutu Kompliment

Kuře s chřestem v alobalu Institutu…

Masová minutka s chřestem

Masová minutka s chřestem

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aneta Urbanová | 13. 5. 2011 12:27

    Tento recept jsem dělala dnes k obědu a jsem zklamána..moc velký ohlas to nemělo.Víno jsem neměla, tak jsem ho tam nedala, jinak jsem udělala vše podle receptu a bylo to "divné". Možná to bylo tím,že jsem tam dala originální asijskou sójovou omáčku, která i přesto že chutná naprosto jinak než ta naše česká, je mnohem lepší. Tak nevím, ale nechutnalo nám.

  • Marča Ma | 2. 6. 2007 12:47

    Víno jsem oželila - není vždy k dispozici, ale přesto bylo kuře mňam! Chválím 1

  • Luciperka | 2. 6. 2007 12:42

    Mňam!

  • Annalise | 18. 5. 2007 13:55

    Dávám ho přímo syrový, jen odrhnutý. Je poté takový křehčí, ale pokud máte ráda měkce uvařenou zeleninu, tak ho raději předvařte

  • Pavla | 18. 5. 2007 10:18

    Ten čerstvý chřest tam dáváte syrový nebo předem uvařený?

  • Annalise | 14. 5. 2007 16:20

    Já to mám vyzkoušené pouze s chřestem čerstvým, ale myslím si, že po slití nálevu by ten z konzervy nebyl na škodu :o)

  • Myš | 14. 5. 2007 11:21

    Mam dotaz, chrest cerstvy, nebo muze byt i z konzervy ? Jde o to, ze chrest je pomerne sezonni zalezitost...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Chřest Cukr Kuřecí maso Olej Škrobová moučka Sojová omáčka Sůl Vejce Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Bublanina II.

Bublanina II.

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Domácí lečo s česnekem

Domácí lečo s česnekem

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Doporučujeme

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

29
Dunajské vlny s třešněmi
Dunajské vlny s třešněmi
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Jednoduché pudinkové šátečky
Jednoduché pudinkové…
19
"Orgasmus"
"Orgasmus"

Zajímavé články

Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
AHA.cz Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Fanouškům sitcomu Hotýlek není do smíchu: Zemřela Prunella Scalesová (†93)

Fanouškům sitcomu Hotýlek není do smíchu: Zemřela Prunella Scalesová (†93)

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

  • Recepty.cz
  • Milovníků kuře s chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact