• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
Napište svůj komentář k receptu

Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
5fotografií
Nahrát fotku
 

Někdo to rád ostré. A taky voňavé a zdravé. Jste to vy? Pokud ano, tak vás tenhle salát nadchne. Jeho příprava trvá pouhých deset minut, nejtěžší na tom celém je vydržet následující dvě hodiny, než se zelí odleží. Ale pak je to zážitek!

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks červené zelí malá hlávka
    • 5
      ks rajčata pevná
    • 1
      ks cibule bílá
    • 1
      ks chilli papričky zelená
    • 1
      svazek koriandr
    • 2
      ks limetka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      hrst tortilla chips k podávání
    • 1
      ks sýr čerstvý, k podávání

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrouhejte na tenké nudličky. Z rajčat vykrojte středy se semínky a nakrájejte je na kousky. Cibuli nasekejte najemno, chilli papričky zbavte semínek a nakrájejte je na tenké plátky, koriandr nadrobno.

RADA: Jak nakrájet zelí?

2
Zelí dejte do velké mísy, osolte a promíchejte. Po 30 minutách trochu promačkejte, slijte případnou šťávu a přidejte ostatní připravenou zeleninu a bylinky. Dochuťte šťávou z 1 limety a pepřem, dobře promíchejte. Dejte na 2 hodiny do ledničky. Podávejte se skrojky limety, tortillovými chipsy a sýrem.

RADA: Jak na domácí kysané zelí?

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo časopisu F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajčatový salát s vejci

Rajčatový salát s vejci

Rajčatový salát s prosciuttem a mozzarellou na topinkách

Rajčatový salát s prosciuttem a…

Salát z červeného zelí s jablky

Salát z červeného zelí s jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty FOOD
Svačina Syrové Mexiko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené zelí Chilli papričky Cibule Koriandr Limetka Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Tortilla chips

Avokádová pomazánka s lučinou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí směs s bramboráčky

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Salátový dresing

Salátový dresing

Lívance II.

Lívance II.

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Avokádová pomazánka s lučinou

Poslední sledované recepty

54
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
45
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
45
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Telecí řízky v bylinkové…
37
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
33
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Mexický předkrm Guacamole
Mexický předkrm Guacamole
Mexický rýžový salát
Mexický rýžový salát
Mexický salát Pico de Gallo
Mexický salát Pico de Gallo
Mexický salát s avokádem
Mexický salát s avokádem
Mexický těstovinový salát
Mexický těstovinový salát
Micky dýně
Micky dýně
  • Recepty.cz
  • Mexický salát Pico de gallo z červeného zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact