Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Rybí pomazánka s tvarohem
Bramborová pomazánka II.
Bohaté řízky
Broskvový moučník
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Celer s uzeným masem - zapékaný
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros