• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí řízek

autor: Jana2222
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 100
      g strouhanka
    • 4
      ks vejce na volská oka
    • 1
      ks cibule větší
    • 100
      g sýr
    • kečup - jemný
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, obalíme ve strouhance, pak ve vejci a dáme na pánev usmažit.
2
Vyjmeme na talíř, pomažeme hořčicí, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, nastrouháme tvrdý sýr, doprostřed kápneme trochu kečupu a nahoru položíme volské oko. Podáváme s hranolky a obloženou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Veselá | 6. 8. 2006 18:46

    Ne to je právě ten fígl. Nejdřív strouhanka, pak teprve vajíčko. A doporučuji tu strouhanku hodně namačkat na maso.

  • Michaela Kantorová | 6. 8. 2006 10:14

    a neni to naopak? nejprve ve vejci a potom ve strouhance?

  • Petr | 1. 8. 2006 19:50

    Vynikající - uvařil jsem manželce, když mi oznámila těhotenství..Na anonyma se vykašli - asi to neosolil.. :o)

  • Jana Kozlová | 5. 7. 2006 20:27

    to jsem ráda že jsi to zvládl a chutnalo ti Marku :)

  • Marek | 10. 4. 2006 16:28

    Uvařil jsem toto jídlo, pač sem měl hlad a hledal jsem něco "jednoduchého".. Bylo to celkem dobrý, ale na to že je mi 17 a nejsem ve vaření příliš zběhlý, tak sem se u teho i zapotil.Ale jinak cool recept.. Jen tak dál :o)

  • Petra | 8. 4. 2005 10:58

    Uvařila jsem a byla jsem moc pochválena. Děkuji za výborný recept:-)))

  • Jana Kozlová | 10. 3. 2005 16:51

    anonyme to je pravda chybička se vloudila maso solím to je pravda, ale nepepřím a tím že mám malé dítě tak sůl omezuji tak že jsem ji tady zapoměla i napsat :)

  • MAFA | 17. 2. 2005 13:36

    Vy snad nevaříte,že byste neposolili? Zapomenout může každý. Důležité jsou suroviny,ne?

  • Taky anonym | 17. 9. 2004 09:08

    Jano Kozlová, při psaní receptů více pozornosti. Zapomenout na sůl.

  • Anonym | 2. 9. 2004 07:26

    A když se to solí, proč to tam neni napsaný. A pepří se to ?

  • abu | 1. 9. 2004 19:53

    ale solí, maso se solí, vajíčko se solí, hranolky se solí a zelenina se solí.

  • Anonym | 1. 9. 2004 14:16

    to se nesolí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Strouhanka Sýr Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou

Zapékané těstoviny se špenátem a…

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Řízky v zakysané smetaně

Řízky v zakysané smetaně

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Houbový kuskus - rychle a chutně

Houbový kuskus - rychle a chutně

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

58
Šťouchané brambory s medvědím česnekem
Šťouchané brambory s…
42
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
36
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Tajemství Karla Šípa (80): Ukecal Dádu, ale na rande nešel!

Tajemství Karla Šípa (80): Ukecal Dádu, ale na rande nešel!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact