• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 550
      g hladká mouka
    • 40
      g máslo
    • 100
      g med
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • citronová kůra
    • vanilka
    • 2
      lžíce jedlá soda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku. Vypracujte těsto, vyválejte ho, nakrájejte tyčinky a v troubě předehřáté na 180 °C pečte asi 10 minut. Vychladlé pak do poloviny namočte v čokoládové polevě a nechte vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.

Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Polévka s játrovými knedlíky podle časopisu F.O.O.D.

Polévka s játrovými knedlíky podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mája | 6. 12. 2013 14:20

    jedna hrůza :-X O:-)

  • Iva | 10. 12. 2012 14:41

    Zkoušela jsem je, ale těsto jsem žádné neudělala jen drobenku :-S takže vše letělo do koše.

  • hana | 1. 12. 2012 11:37

    Tyčinky jsou dobré. Jen je chyba v receptu. Másla je uvedeno příliš málo. Přidala jsem ješte cca 100 g - takže celkem 140 g a bylo to tak akorát. A změnila jsem máslo na heru - ničemu to nevadilo. Těsto má mít zhruba konzistenci jako linecké těsto. Místo tyčinek jsem vykrajovala hvězdičky a byly famozni :).

  • marta | 13. 11. 2012 22:21

    Tycinky jsem delala a jsou horke, myslim, ze v receptu je uvedena spatna gramaz surovin. Podle gramaze z receptu testo nejde spojit a je jako drobenka. Jedle sody je opravdu hodne a testo je horke....vse musim vyhodit :(

  • eva | 27. 12. 2011 19:55

    Je potřeba 2 lžíce sody??? není to moc ??

  • Míša | 7. 12. 2011 17:54

    I mě se zdá, že jsou stočené.

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 12. 2011 15:17

    V receptu je "nakrájejte tyčinky", ale podle obrázku se mi zdají ty tyčinky spíše stočené maliné trobučky. Nebo koukám blbě????

  • Vlasta Novák | 6. 12. 2011 12:53

    Chyba se vloudila :) Opraveno, díky...

  • Monika | 6. 12. 2011 12:37

    V ingrediencích není kolik medu???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Čokoládová poleva Hladká mouka Hnědý rum Jedlá soda Máslo Med Moučkový cukr Vanilka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Tuňáková pomazánka s olivami

Tuňáková pomazánka s olivami

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

70
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
2x šunková pěna (pomazánka)
2x šunková pěna …
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
11
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Medové sušenky
Medové sušenky
Medové trubičky
Medové trubičky
Medové tyčinky
Medové tyčinky
Medové-ořechové řezy
Medové-ořechové řezy
Medovníčkové koule
Medovníčkové koule
Medovník IV.
Medovník IV.
  • Recepty.cz
  • Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact