• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
1.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 550
      g hladká mouka
    • 40
      g máslo
    • 100
      g med
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • citronová kůra
    • vanilka
    • 2
      lžíce jedlá soda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku. Vypracujte těsto, vyválejte ho, nakrájejte tyčinky a v troubě předehřáté na 180 °C pečte asi 10 minut. Vychladlé pak do poloviny namočte v čokoládové polevě a nechte vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.

Plněné cukety podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Polévka s játrovými knedlíky podle časopisu F.O.O.D.

Polévka s játrovými knedlíky podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mája | 6. 12. 2013 14:20

    jedna hrůza :-X O:-)

  • Iva | 10. 12. 2012 14:41

    Zkoušela jsem je, ale těsto jsem žádné neudělala jen drobenku :-S takže vše letělo do koše.

  • hana | 1. 12. 2012 11:37

    Tyčinky jsou dobré. Jen je chyba v receptu. Másla je uvedeno příliš málo. Přidala jsem ješte cca 100 g - takže celkem 140 g a bylo to tak akorát. A změnila jsem máslo na heru - ničemu to nevadilo. Těsto má mít zhruba konzistenci jako linecké těsto. Místo tyčinek jsem vykrajovala hvězdičky a byly famozni :).

  • marta | 13. 11. 2012 22:21

    Tycinky jsem delala a jsou horke, myslim, ze v receptu je uvedena spatna gramaz surovin. Podle gramaze z receptu testo nejde spojit a je jako drobenka. Jedle sody je opravdu hodne a testo je horke....vse musim vyhodit :(

  • eva | 27. 12. 2011 19:55

    Je potřeba 2 lžíce sody??? není to moc ??

  • Míša | 7. 12. 2011 17:54

    I mě se zdá, že jsou stočené.

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 12. 2011 15:17

    V receptu je "nakrájejte tyčinky", ale podle obrázku se mi zdají ty tyčinky spíše stočené maliné trobučky. Nebo koukám blbě????

  • Vlasta Novák | 6. 12. 2011 12:53

    Chyba se vloudila :) Opraveno, díky...

  • Monika | 6. 12. 2011 12:37

    V ingrediencích není kolik medu???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Čokoládová poleva Hladká mouka Hnědý rum Jedlá soda Máslo Med Moučkový cukr Vanilka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Čokoládová kolečka

Čokoládová kolečka

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Sýrové karbanátky s uzeným  masem

Sýrové karbanátky s uzeným masem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
33
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
24
Cizrnová polévka se žampiony
Cizrnová polévka se…
20
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem
15
Kotleta ve falešném bramboráku
Kotleta ve falešném…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Medové sušenky
Medové sušenky
Medové trubičky
Medové trubičky
Medové tyčinky
Medové tyčinky
Medové-ořechové řezy
Medové-ořechové řezy
Medovníčkové koule
Medovníčkové koule
Medovník IV.
Medovník IV.
  • Recepty.cz
  • Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact