• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Masovo-rajčatový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Masovo-rajčatový guláš

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masovo-rajčatový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřové maso nebo krůtí ...
    • 300
      g rajčata oloupaná
    • 1
      ks slovenská paprika
    • 2
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • olej nebo sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce gulášové koření dle chuti, cca

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme nadrobno a na oleji (sádle) osmažíme. Přidáme maso, které orestujeme dozlatova, přisypeme gulášové koření dle chuti, česnek, promícháme, podlijeme cca 2 dl vařící vody a necháme za občasného promíchání dusit cca 20 minut.
2
Pak přidáme pokrájená loupaná rajčata(i se šťávou), papriku a dovaříme doměkka, případně podlijeme trochou horké vody. Dochutíme solí a pepřem. Guláš nemusíme nijak zahušťovat, jelikož masa z rajčat nám k zahuštění bohatě postačí, pokud nepřilejeme vody víc, než je nutné.
3
Podáváme s pečivem, knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Masovo-mrkvové špalíčky na houbách

Masovo-mrkvové špalíčky na houbách

Masovo-nivové kuličky s omáčkou

Masovo-nivové kuličky s omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Květa Brabcová | 19. 1. 2016 10:14

    Výborné. Připravovala jsem z hovězího krku a dále podle receptu.

  • chaler | 25. 1. 2013 14:15

    Přidal sem si tam pálivou papriku a kožení na zvěřinu, mám radši kořeněnější guláše :) Podával jsem s knedlíkem a chutnalo všem :)

  • Martina Tichá | 30. 11. 2011 14:13

    Přidala jsem kostku cukru, rajčata se mi zdála docela kyselá a manžel kyselé nerad. Zbouchali jsme ho skoro naposezení.

  • baby | 22. 7. 2011 06:53

    <:-) Gulášek byl výborný :-P ,papriku příště ochutnám,aby nebyla moc pálivá a když ne,dám jí i víc než jednu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Gulášové koření Olej Pepř mletý Rajčata oloupaná Slovenská paprika Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Šklebíci z listového těsta

Šklebíci z listového těsta

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Pomazánka z červené řepy s ořechy

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

96
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
72
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
62
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
54
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
35
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Tereza Ramba otevřeně o zánětu mozkových blan: Doteď mám bolesti!

Tereza Ramba otevřeně o zánětu mozkových blan: Doteď mám bolesti!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Masovo-mrkvové špalíčky na houbách
Masovo-mrkvové špalíčky na houbách
Masovo-nivové kuličky s omáčkou
Masovo-nivové kuličky s omáčkou
Masovo-papriková směs
Masovo-papriková směs
Masovo-sýrové roládky ve slanině
Masovo-sýrové roládky ve slanině
Masovo-špenátové karbanátky nejen pro děti
Masovo-špenátové karbanátky nejen pro…
Masovo-uzeninová směs ala ražničí
Masovo-uzeninová směs ala ražničí
  • Recepty.cz
  • Masovo-rajčatový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact