• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Maso na hořčici

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso na hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřové maso
    • 400
      g hovězí maso
    • 3
      ks klobása nožičky - ne paprikový, jinak ale i různé druhy
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 6
      ks cibule
    • 200
      g hořčice kremžská
    • 200
      g hořčice plnotučná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na menší kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opepříme a naložíme alespoň na hodinu (i déle, já si to připravím večer a druhý den peču) do obou hořčic. Pak dáme v pekáčku péct do trouby. Asi po půl hodině pečení přidáme nakrájenou cibuli. Během pečení můžeme podle potřeby trochu podlévat vodou. Když je maso měkké, hlavně hovězí, přilijeme obě šlehačky a dál necháme ještě dopéct (asi 1/4 hodiny).
2
Podáváme s čerstvých chlebem a hlavně pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Karibský králík na kakaové hořčici

Karibský králík na kakaové hořčici

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aninka | 28. 3. 2008 20:26

    To vypadá podle receptu na hoooodně dobrý papání. To zkusím.

  • Jana Remková | 28. 3. 2008 10:08

    Moc zajímavý receptík vyzkouším a pak se vrátím k hodnocení,ale myslím,že to bude mňamka.Jana

  • Jana P. | 28. 3. 2008 08:16

    Já jsem to pekla v zapékací misce přikryté alobalem, tak jak jsem to naložila, tak jsem to do trouby šoupla, jíst to budu až k obědu, ale ochutnávání nebylo vůbec špatné.

  • autorka receptu | 28. 3. 2008 08:05

    Maso já peču odkryté v jakémkoli vyšším pekáči , občas podliji a zamíchám. Hořčice se nechává všechna tak, jak maso bylo naložené.Zdá se hořčice dost, ale pak se to šlehačkou rozředí a dostane dobrou chuť. Je to dobré, alespoň naší rodině chutná.Vyzkoušejte, třeba s poloviční dávkou a uvidíte.

  • Kamil Krybus | 27. 3. 2008 21:53

    Hovězí se peče asi 1 1/2 hod, vepřové asi 3/4 hod, klobása asi 1/2 hod, tak nevím, jestli by se to nemělo dělat postupně, aby se to nakonec sešlo všechno upečené tak akorát. Cibuli bych dal asi současně s vepřovým. A na čem se to od začátku peče? Na vodě? Nebám bych se sádla nebo oleje.

  • Olča | 27. 3. 2008 13:44

    Péci se to dá i s tím zbytkem hořčice, která nezůstane na mase?

  • lenka | 27. 3. 2008 12:13

    Mám dotaz: je toho hodně...pečete to nepřikryté v hlubokém plechu do trouby a nebo ve velkém pekáči s poklicí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Hovězí maso Klobása Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Tvarohová štola s rozinkami

Tvarohová štola s rozinkami

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Peříčkový řez

Peříčkový řez

Srdce na paprice

Srdce na paprice

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

Zelná polévka IV.

Zelná polévka IV.

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Makovec

Makovec

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

35
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
14
Bramborové koláče - kynuté
Bramborové koláče -…
12
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
10
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
9
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact