• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Maso na hořčici

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso na hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřové maso
    • 400
      g hovězí maso
    • 3
      ks klobása nožičky - ne paprikový, jinak ale i různé druhy
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 6
      ks cibule
    • 200
      g hořčice kremžská
    • 200
      g hořčice plnotučná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na menší kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opepříme a naložíme alespoň na hodinu (i déle, já si to připravím večer a druhý den peču) do obou hořčic. Pak dáme v pekáčku péct do trouby. Asi po půl hodině pečení přidáme nakrájenou cibuli. Během pečení můžeme podle potřeby trochu podlévat vodou. Když je maso měkké, hlavně hovězí, přilijeme obě šlehačky a dál necháme ještě dopéct (asi 1/4 hodiny).
2
Podáváme s čerstvých chlebem a hlavně pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Karibský králík na kakaové hořčici

Karibský králík na kakaové hořčici

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aninka | 28. 3. 2008 20:26

    To vypadá podle receptu na hoooodně dobrý papání. To zkusím.

  • Jana Remková | 28. 3. 2008 10:08

    Moc zajímavý receptík vyzkouším a pak se vrátím k hodnocení,ale myslím,že to bude mňamka.Jana

  • Jana P. | 28. 3. 2008 08:16

    Já jsem to pekla v zapékací misce přikryté alobalem, tak jak jsem to naložila, tak jsem to do trouby šoupla, jíst to budu až k obědu, ale ochutnávání nebylo vůbec špatné.

  • autorka receptu | 28. 3. 2008 08:05

    Maso já peču odkryté v jakémkoli vyšším pekáči , občas podliji a zamíchám. Hořčice se nechává všechna tak, jak maso bylo naložené.Zdá se hořčice dost, ale pak se to šlehačkou rozředí a dostane dobrou chuť. Je to dobré, alespoň naší rodině chutná.Vyzkoušejte, třeba s poloviční dávkou a uvidíte.

  • Kamil Krybus | 27. 3. 2008 21:53

    Hovězí se peče asi 1 1/2 hod, vepřové asi 3/4 hod, klobása asi 1/2 hod, tak nevím, jestli by se to nemělo dělat postupně, aby se to nakonec sešlo všechno upečené tak akorát. Cibuli bych dal asi současně s vepřovým. A na čem se to od začátku peče? Na vodě? Nebám bych se sádla nebo oleje.

  • Olča | 27. 3. 2008 13:44

    Péci se to dá i s tím zbytkem hořčice, která nezůstane na mase?

  • lenka | 27. 3. 2008 12:13

    Mám dotaz: je toho hodně...pečete to nepřikryté v hlubokém plechu do trouby a nebo ve velkém pekáči s poklicí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Hovězí maso Klobása Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Banánový koktejl

Banánový koktejl

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Makové koláčky

Makové koláčky

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Panenka se šalotkou

Panenka se šalotkou

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

63
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
62
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
34
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
31
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
30
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact