• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Margotková buchta
Napište svůj komentář k receptu

Margotková buchta

autor: tedrezka
0.0
moje hodnoceni
2.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Margotková buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks margotka nastrouhat
    • 3
      lžíce mléko

Postup přípravy receptu

1
Vše smíchat dokupy, přidat nastrouhanou čokoládu Margot. Toto je dávka pro remosku nebo malý pekáček, lze vše použít v 1,5 krát větším množství a je to dávka na velký plech. Pečeme ve vyhřáté troubě (160-180 °C) dohněda, zkontrolujeme špejlí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Margotková bábovka

Margotková bábovka

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Blesková jablečná buchta s polevou - píchaná

Blesková jablečná buchta s polevou -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Semenková | 3. 4. 2013 12:24

    Dobry den jaka jse tam prosim vas dava slehačka?

  • Terezie Bartusková | 27. 6. 2008 12:40

    jj, verzi s pudinkem a zakysanou znám taky. tohle je "dietnejsi" varianty a taky se dobre prenasi, takze kdyz nekam jedu, nebo tak, tek je to pohodlne. ale tu pudinkovou pecu casto misto zakusku. je to mnamka

  • Káťa | 15. 3. 2008 18:09

    Ahoj, no my jí děláme ještě vylepšenou. Před tím, než se strčí do trouby, tak jí poleju hotovým pudingem a po vyndání z trouby kysanou smetanou s cukrem. na to potom strouhanou margotku a nechat ztuhnout v ledničce.

  • Anonym | 18. 2. 2008 15:34

    omlouvam se za pozdni odpoved, ale snad to pomuze jinym:). davam na vymasteny a vysypany plech, konzistence testa neni uplne tekuta, spis huste, ale jde to normalne vylit a rozetrit na plech

  • Karla | 11. 11. 2007 18:25

    Buchta se má dát na pomaštěný a vysypaný plech? Nebo jen tak? Má být lepkavá nebo v tekuté formě? Právě jsem při příprave této buchty a nějak nevím, jestli jsem ji udělala dobře. Dekuji

  • Anonym | 3. 4. 2007 15:02

    já tam nedávám šlehačku, ale více mléka a kapku oleje. a je skvělá, dělala jsem ji ted v sobotu.

  • Terezie Bartusková | 17. 10. 2006 12:59

    vejce tam být nemusí. našla jsem i recepty, kde je to s vajíčkem. tuhle "verzi" mám od kamarádky, která bojuje s cholesterolem. myslím, že to na chuti vůbec nevadí

  • Jana Cz | 7. 10. 2006 22:15

    a prosím, vejce žádné?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Margotka Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát s koprem

Zelný salát s koprem

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

Cheesecake jednoduše podle Alberta -…

Neobvyklý kuskus

Neobvyklý kuskus

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

Adamovy kuličky (sekaná)

Adamovy kuličky (sekaná)

Čalamáda na špagety

Čalamáda na špagety

Makovec

Makovec

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Řecký gyros
Řecký gyros
28
Ovocné bezé
Ovocné bezé
28
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
27
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
27
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Margotková buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact