Crumble je skvělý anglosaský moučník, který vám nedá moc práce. Stačí rebarboru a další ovoce poskládat do zapékací misky, zasypat drobenkou a pak už jen čekat, až se to vše upeče dozlatova.
RADA: Rebarborový koláč, džem i crumble: Vyzkoušejte sladké recepty!
RADA: Crumble: Zázrak z trouby s křupavým názvem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Galetka s rebarborou a malinami
Crumble s ovocem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z červené řepy II.
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Azu po česku
Quiche s tuňákem a cibulí
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Tvarohové lívance
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Květákové řízky
Zelňačka z uzených žeber
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem