Crumble je skvělý anglosaský moučník, který vám nedá moc práce. Stačí rebarboru a další ovoce poskládat do zapékací misky, zasypat drobenkou a pak už jen čekat, až se to vše upeče dozlatova.
RADA: Rebarborový koláč, džem i crumble: Vyzkoušejte sladké recepty!
RADA: Crumble: Zázrak z trouby s křupavým názvem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Galetka s rebarborou a malinami
Crumble s ovocem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené žampiony
Květáková polévka II.
Karamelové řezy od Gizky
Salát waldorf s kuřetem
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Mleté maso se zeleninou II.
Vláčný velikonoční beránek
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek