Crumble je skvělý anglosaský moučník, který vám nedá moc práce. Stačí rebarboru a další ovoce poskládat do zapékací misky, zasypat drobenkou a pak už jen čekat, až se to vše upeče dozlatova.
RADA: Rebarborový koláč, džem i crumble: Vyzkoušejte sladké recepty!
RADA: Crumble: Zázrak z trouby s křupavým názvem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Galetka s rebarborou a malinami
Crumble s ovocem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka s avokádem
Tvarohová vánočka
Švestková povidla bez míchání
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
"Low Temperature" - Roastbeef
Něžný linecký koláč
Bramboráky (křupavé)
Bramborovo-špenátová polévka
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek