Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Pomazánka na topinky a toasty
Těstovinový salát s lososem
Banánový koktejl
Vídeňská vařená bábovka
Tvarohové koblihy II.
Špagety z pánve
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem