Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Hrnkové knedlíky s uzeným
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Perníková buchta s jablky
pomazánka - z krůtího masa
Španělské „španělské ptáčky“…
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Brokolicové nebo květákové lívance
Křenová omáčka s vejcem
Smaženka s restovanou zeleninou
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem