Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Mleté maso se špenátem
Jablková buchta II
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Fofrperník
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Jahodový (ovocný) pohár
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem