Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Fofr cuketa na řecký způsob
Kuřecí kapsa First class
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Brambory s tvarohem našich babiček
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Pomazánka z "vepřovky"
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Jehněčí kotlety na bylinkách
Kokosové sušenky
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem