• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
Napište svůj komentář k receptu

Maminčina játra

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maminčina játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g anglická slanina
    • 2
      cibule
    • 4
      vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej
    • 500
      g drůbeží játra
    • 2
      ks kunovjanka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme do skolovata cibulku a anglickou slaninu nakrájenou na proužky. Přidáme játra a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a opepříme, přidáme scezenou kunovjanku a necháme prohřát. Před dokončením přidáme rozkleplá vejce, promícháme vidličkou (jen několikrát projedeme tam a zpět), aby se nám srazila.
2
Nejlepší je tento recept dělat ve varném skle. Podáváme s bramborem nebo opékaným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina univerzální bábovka

Maminčina univerzální bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Amy - | 2. 8. 2009 20:31

    ba

  • Jiří Částka | 31. 7. 2009 16:40

    Trochu brutální název ;-D

  • Malvína | 28. 2. 2008 12:38

    :D Vtipný název!

  • Anonym | 14. 6. 2007 12:37

    kunovjanka je sterilizovaná zelenina-niečo podobné ako moravanka

  • Zuzana Šindlerová | 14. 6. 2007 12:28

    Šárko, místo Kunovjanky můžeš klidně použít Moravanku (někde je k dostání i Hradišťanka) je to pikantní zeleninový sterilovaný salát od firmy Hamé nebo Znojmia. Mají snad v každém obchodě s potravinami.

  • Šárka Krejčová | 14. 6. 2007 10:44

    Prosím vás co je to ta kunovjanka a kde ji seženu? Díky

  • Tereza Jarčušková | 30. 8. 2006 10:21

    Janka, poradím Vám, môžete dať aj zmrznuté mäso z mrazáku, ale dôležité je dať to potom do studenej rúry a tak ju zapnúť ( alebo ak dusíte, tak na studenú platňu ). Ak sa bude zohrievať postupne, nepraskne. Nesmiete mať vysoko rozdielne teploty.

  • Jana | 30. 8. 2006 08:51

    Varné sklo já používám ráda,nejen kvůli servírování,ale protože se v něm skvěle zapéká,a není potřeba příliš tuku,některá jídla nemastím vůbec.Také dobře vidím na koláče i od spodu.Ale zase musíte dodržovat určité postupy při vaření-nemůžete do skla dát třeba zmrzlé maso z mrazáku,prasklo by.Mám i bábovku z varného skla.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 21:20

    Jasně,děkuji,myslela jsem si to.Mám takových mís ,misek a pekáčů spoustu.Jen sjem chtěla znát důvod proč to dělat zrovna v něm.:o)

  • beba | 28. 8. 2006 21:12

    Myslím si, že je to tak ako píše Terezka. Varné sklo je podľa mňa Janská mísa - tuším sa tomu tak hovorí. A jedlo sa v tom hneď servíruje.

  • Tereza Jarčušková | 28. 8. 2006 13:10

    Varné sklo je to, v ktorom môžete variť a piecť a nepraskne, napr. Simax a pod. Podľa mňa je to varné sklo v tomto prípade vhodné len na to, že to celé môžete hneď servírovať na stôl, v skle to dobre vyzerá. Ak sa mýlim, nech ma autorka opraví, kľudne to môžete dať aj do iného pekáča.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 10:42

    Prosím...co je to "varné sklo?"Mám skleněné zapekácí misky i pekáče.Jen nějak nechápu,jestli je to ono,proč je to v tom lepší?Dala bych to normálně na pánev..o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Drůbeží játra Kunovjanka Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťouchané brambory II.

Šťouchané brambory II.

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Slané copánky z listového těsta

Slané copánky z listového těsta

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z máslových sušenek

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Bramboráky se slaninou

Bramboráky se slaninou

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

115
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
68
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
21
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Dušičky moderátorky Petry Svobody: Vzkaz z místa, kde zemřel manžel

Dušičky moderátorky Petry Svobody: Vzkaz z místa, kde zemřel manžel

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact