• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
Napište svůj komentář k receptu

Maminčina játra

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maminčina játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g anglická slanina
    • 2
      cibule
    • 4
      vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej
    • 500
      g drůbeží játra
    • 2
      ks kunovjanka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme do skolovata cibulku a anglickou slaninu nakrájenou na proužky. Přidáme játra a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a opepříme, přidáme scezenou kunovjanku a necháme prohřát. Před dokončením přidáme rozkleplá vejce, promícháme vidličkou (jen několikrát projedeme tam a zpět), aby se nám srazila.
2
Nejlepší je tento recept dělat ve varném skle. Podáváme s bramborem nebo opékaným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina univerzální bábovka

Maminčina univerzální bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Amy - | 2. 8. 2009 20:31

    ba

  • Jiří Částka | 31. 7. 2009 16:40

    Trochu brutální název ;-D

  • Malvína | 28. 2. 2008 12:38

    :D Vtipný název!

  • Anonym | 14. 6. 2007 12:37

    kunovjanka je sterilizovaná zelenina-niečo podobné ako moravanka

  • Zuzana Šindlerová | 14. 6. 2007 12:28

    Šárko, místo Kunovjanky můžeš klidně použít Moravanku (někde je k dostání i Hradišťanka) je to pikantní zeleninový sterilovaný salát od firmy Hamé nebo Znojmia. Mají snad v každém obchodě s potravinami.

  • Šárka Krejčová | 14. 6. 2007 10:44

    Prosím vás co je to ta kunovjanka a kde ji seženu? Díky

  • Tereza Jarčušková | 30. 8. 2006 10:21

    Janka, poradím Vám, môžete dať aj zmrznuté mäso z mrazáku, ale dôležité je dať to potom do studenej rúry a tak ju zapnúť ( alebo ak dusíte, tak na studenú platňu ). Ak sa bude zohrievať postupne, nepraskne. Nesmiete mať vysoko rozdielne teploty.

  • Jana | 30. 8. 2006 08:51

    Varné sklo já používám ráda,nejen kvůli servírování,ale protože se v něm skvěle zapéká,a není potřeba příliš tuku,některá jídla nemastím vůbec.Také dobře vidím na koláče i od spodu.Ale zase musíte dodržovat určité postupy při vaření-nemůžete do skla dát třeba zmrzlé maso z mrazáku,prasklo by.Mám i bábovku z varného skla.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 21:20

    Jasně,děkuji,myslela jsem si to.Mám takových mís ,misek a pekáčů spoustu.Jen sjem chtěla znát důvod proč to dělat zrovna v něm.:o)

  • beba | 28. 8. 2006 21:12

    Myslím si, že je to tak ako píše Terezka. Varné sklo je podľa mňa Janská mísa - tuším sa tomu tak hovorí. A jedlo sa v tom hneď servíruje.

  • Tereza Jarčušková | 28. 8. 2006 13:10

    Varné sklo je to, v ktorom môžete variť a piecť a nepraskne, napr. Simax a pod. Podľa mňa je to varné sklo v tomto prípade vhodné len na to, že to celé môžete hneď servírovať na stôl, v skle to dobre vyzerá. Ak sa mýlim, nech ma autorka opraví, kľudne to môžete dať aj do iného pekáča.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 10:42

    Prosím...co je to "varné sklo?"Mám skleněné zapekácí misky i pekáče.Jen nějak nechápu,jestli je to ono,proč je to v tom lepší?Dala bych to normálně na pánev..o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Drůbeží játra Kunovjanka Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bigos

Bigos

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Houbové flíčky-zapečené

Houbové flíčky-zapečené

Tvarohové muffiny

Tvarohové muffiny

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

43
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
23
Hruškový koláč s vanilkovým medem
Hruškový koláč s…
20
Houbová frittata s rajčaty
Houbová frittata s…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact