• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
Napište svůj komentář k receptu

Maminčina játra

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maminčina játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g anglická slanina
    • 2
      cibule
    • 4
      vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej
    • 500
      g drůbeží játra
    • 2
      ks kunovjanka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme do skolovata cibulku a anglickou slaninu nakrájenou na proužky. Přidáme játra a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a opepříme, přidáme scezenou kunovjanku a necháme prohřát. Před dokončením přidáme rozkleplá vejce, promícháme vidličkou (jen několikrát projedeme tam a zpět), aby se nám srazila.
2
Nejlepší je tento recept dělat ve varném skle. Podáváme s bramborem nebo opékaným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina univerzální bábovka

Maminčina univerzální bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Amy - | 2. 8. 2009 20:31

    ba

  • Jiří Částka | 31. 7. 2009 16:40

    Trochu brutální název ;-D

  • Malvína | 28. 2. 2008 12:38

    :D Vtipný název!

  • Anonym | 14. 6. 2007 12:37

    kunovjanka je sterilizovaná zelenina-niečo podobné ako moravanka

  • Zuzana Šindlerová | 14. 6. 2007 12:28

    Šárko, místo Kunovjanky můžeš klidně použít Moravanku (někde je k dostání i Hradišťanka) je to pikantní zeleninový sterilovaný salát od firmy Hamé nebo Znojmia. Mají snad v každém obchodě s potravinami.

  • Šárka Krejčová | 14. 6. 2007 10:44

    Prosím vás co je to ta kunovjanka a kde ji seženu? Díky

  • Tereza Jarčušková | 30. 8. 2006 10:21

    Janka, poradím Vám, môžete dať aj zmrznuté mäso z mrazáku, ale dôležité je dať to potom do studenej rúry a tak ju zapnúť ( alebo ak dusíte, tak na studenú platňu ). Ak sa bude zohrievať postupne, nepraskne. Nesmiete mať vysoko rozdielne teploty.

  • Jana | 30. 8. 2006 08:51

    Varné sklo já používám ráda,nejen kvůli servírování,ale protože se v něm skvěle zapéká,a není potřeba příliš tuku,některá jídla nemastím vůbec.Také dobře vidím na koláče i od spodu.Ale zase musíte dodržovat určité postupy při vaření-nemůžete do skla dát třeba zmrzlé maso z mrazáku,prasklo by.Mám i bábovku z varného skla.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 21:20

    Jasně,děkuji,myslela jsem si to.Mám takových mís ,misek a pekáčů spoustu.Jen sjem chtěla znát důvod proč to dělat zrovna v něm.:o)

  • beba | 28. 8. 2006 21:12

    Myslím si, že je to tak ako píše Terezka. Varné sklo je podľa mňa Janská mísa - tuším sa tomu tak hovorí. A jedlo sa v tom hneď servíruje.

  • Tereza Jarčušková | 28. 8. 2006 13:10

    Varné sklo je to, v ktorom môžete variť a piecť a nepraskne, napr. Simax a pod. Podľa mňa je to varné sklo v tomto prípade vhodné len na to, že to celé môžete hneď servírovať na stôl, v skle to dobre vyzerá. Ak sa mýlim, nech ma autorka opraví, kľudne to môžete dať aj do iného pekáča.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 10:42

    Prosím...co je to "varné sklo?"Mám skleněné zapekácí misky i pekáče.Jen nějak nechápu,jestli je to ono,proč je to v tom lepší?Dala bych to normálně na pánev..o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Drůbeží játra Kunovjanka Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Omáčka z plísňového sýra

Omáčka z plísňového sýra

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky

Metrový koláč

Metrový koláč

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Thajská polévka

Thajská polévka

Rybí pomazánka od babičky

Rybí pomazánka od babičky

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Pizza se sýrem

Pizza se sýrem

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

17
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
17
Vepřové na česneku
Vepřové na česneku
16
Lokše
Lokše
15
Čočkový salát se sázeným vejcem
Čočkový salát se sázeným…
14
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact