• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
Napište svůj komentář k receptu

Maminčina játra

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maminčina játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g anglická slanina
    • 2
      cibule
    • 4
      vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej
    • 500
      g drůbeží játra
    • 2
      ks kunovjanka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme do skolovata cibulku a anglickou slaninu nakrájenou na proužky. Přidáme játra a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a opepříme, přidáme scezenou kunovjanku a necháme prohřát. Před dokončením přidáme rozkleplá vejce, promícháme vidličkou (jen několikrát projedeme tam a zpět), aby se nám srazila.
2
Nejlepší je tento recept dělat ve varném skle. Podáváme s bramborem nebo opékaným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina univerzální bábovka

Maminčina univerzální bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Amy - | 2. 8. 2009 20:31

    ba

  • Jiří Částka | 31. 7. 2009 16:40

    Trochu brutální název ;-D

  • Malvína | 28. 2. 2008 12:38

    :D Vtipný název!

  • Anonym | 14. 6. 2007 12:37

    kunovjanka je sterilizovaná zelenina-niečo podobné ako moravanka

  • Zuzana Šindlerová | 14. 6. 2007 12:28

    Šárko, místo Kunovjanky můžeš klidně použít Moravanku (někde je k dostání i Hradišťanka) je to pikantní zeleninový sterilovaný salát od firmy Hamé nebo Znojmia. Mají snad v každém obchodě s potravinami.

  • Šárka Krejčová | 14. 6. 2007 10:44

    Prosím vás co je to ta kunovjanka a kde ji seženu? Díky

  • Tereza Jarčušková | 30. 8. 2006 10:21

    Janka, poradím Vám, môžete dať aj zmrznuté mäso z mrazáku, ale dôležité je dať to potom do studenej rúry a tak ju zapnúť ( alebo ak dusíte, tak na studenú platňu ). Ak sa bude zohrievať postupne, nepraskne. Nesmiete mať vysoko rozdielne teploty.

  • Jana | 30. 8. 2006 08:51

    Varné sklo já používám ráda,nejen kvůli servírování,ale protože se v něm skvěle zapéká,a není potřeba příliš tuku,některá jídla nemastím vůbec.Také dobře vidím na koláče i od spodu.Ale zase musíte dodržovat určité postupy při vaření-nemůžete do skla dát třeba zmrzlé maso z mrazáku,prasklo by.Mám i bábovku z varného skla.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 21:20

    Jasně,děkuji,myslela jsem si to.Mám takových mís ,misek a pekáčů spoustu.Jen sjem chtěla znát důvod proč to dělat zrovna v něm.:o)

  • beba | 28. 8. 2006 21:12

    Myslím si, že je to tak ako píše Terezka. Varné sklo je podľa mňa Janská mísa - tuším sa tomu tak hovorí. A jedlo sa v tom hneď servíruje.

  • Tereza Jarčušková | 28. 8. 2006 13:10

    Varné sklo je to, v ktorom môžete variť a piecť a nepraskne, napr. Simax a pod. Podľa mňa je to varné sklo v tomto prípade vhodné len na to, že to celé môžete hneď servírovať na stôl, v skle to dobre vyzerá. Ak sa mýlim, nech ma autorka opraví, kľudne to môžete dať aj do iného pekáča.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 10:42

    Prosím...co je to "varné sklo?"Mám skleněné zapekácí misky i pekáče.Jen nějak nechápu,jestli je to ono,proč je to v tom lepší?Dala bych to normálně na pánev..o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Drůbeží játra Kunovjanka Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Škvarkové placičky

Škvarkové placičky

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Hrachová kaše (moc dobrá)

Hrachová kaše (moc dobrá)

Dietní buchta

Dietní buchta

Mistrovský bramborový salát

Mistrovský bramborový salát

Čočkový salát se zeleninou

Čočkový salát se zeleninou

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí (plněné) rohlíky

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

30 minut
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

39
Spálenec, naklíčený, napučený hrách, základní recept
Spálenec, naklíčený,…
33
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
28
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
23
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
16
Řecká vegetariánská moussaka po australsku
Řecká vegetariánská…

Zajímavé články

Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
AHA.cz Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Finálový večer StarDance: Co nemohli diváci vidět!  A slyšet…

Finálový večer StarDance: Co nemohli diváci vidět! A slyšet…

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact