• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maďarský guláš ze Slovenska
Napište svůj komentář k receptu

Maďarský guláš ze Slovenska

autor: bianco
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maďarský guláš ze Slovenska
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřové maso
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      kostka masox
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      plechovka fazole
    • 500
      g rajčata
    • 500
      g paprika
    • 500
      g cibule
    • 0,50
      dl ocet
    • 150
      g cukr
    • 2
      ks párky

Postup přípravy receptu

1
1 cibuli osmahneme, přidáme maso na kostičky, sladkou papriku, vegetu, bujón a podlijeme vodou. Osolíme a vaříme do měkka a zahustíme. Rajčata + papriky + cibuli osmažíme na oleji, rozmixujeme a přidáme ocet, cukr a necháme vařit. Přidáme fazole, párek a vaříme do měkka.
2
Výborné s houskovým knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 19. 6. 2008 09:52

    Recept je dobry,uz mi dela chute.O vikendu se do toho gulase pustim.Davam za jedna.

  • Ladislav Dorazin | 18. 6. 2008 20:38

    A já bych ještě dodal,že z dob,kdy jsem tady jen četl komentáře a diskuse,že se hodnotí spíš jména autorů,než recept samotný a je tady tolik opravdu super receptů,kterých si nikdo ani nevšiml.Tento recept je zajímavý,pro mne zcela srozumitelný,takže taky dávám za 1

  • Jana Remková | 18. 6. 2008 20:33

    Bohužel,Terezko,všimla jsem si toho taky.

  • Zdenka Korábová | 18. 6. 2008 19:05

    Zdena z JN, vlastně jste ,trochu ironicky, popsala pracovní postup, takže je to v pořádku a paní Vilemíno , fazole do madarské kuchyně patří a to velmi. Zkusí a spíš jsem zvědavá na zahuštění směsí paprika,rajčata a cibule, Ale proč né, my také zahuštujeme svíčkovou mixovanou kořenovou zeleninou a párek - proč né, třeba debrecínský,

  • Tereza J. | 18. 6. 2008 18:31

    Ono je to Janka s tým známkovaním tak ako píšeš. Jedničkami sa hodnotia nie dobré, ale známe a jednoduché recepty. A toľko výborných receptov tu zapadá prachom.

  • Jana Remková | 18. 6. 2008 18:16

    Tak,tu pětku tu snad dal někdo z legrace,ne?Proč hned takové hodnocení?Mi se to nezdá být tak špatný recept,autor asi myslel,ty fazole ještě povařit do měkka,protože,ač jsou z konzervy,ne vždy jsou zcela měkké,takže malinko povařit se můžou.Takže paní Lucie,já vám to hodnocení trošku vylepším,na pětku to rozhodně není,když se tady známkuje jedničkami vaječná pomazánka,kterou zná snad každý,tak tohle asi každý nezná.Takže ode mne je to za 1

  • Vilemina Vilhelmová | 18. 6. 2008 14:53

    Fazole přidávají k masu spáš Mexičani než Maďaři. Ale to je jedno, m jako m.

  • Tereza J. | 18. 6. 2008 13:42

    Nemusí to byť zlé, ale maďarským gulášom by som to nenazvala. Maďar by určite do guláša párok nedal. Z ktorej časti Slovenska ?

  • Zdena z JM | 18. 6. 2008 10:52

    Tento recept je zajímavý, ale pro mě dost nejasný.Maso vaříme do měkka a zahustíme-čím zahustíme?Z rajčat, paprik a cibule uděláme jakousi kaši, do které přidáme fazole a párek, ale proč opět vaříme do měkka. Vždyť fazole jsou z konzervy, takže jsou měkké a párek bych nechala jen prohřát. A co potom? Asi se vše smíchá? Taky by bylo dobré, když uvádíte přesné množství ostatních ingrediencí, uvést alespoň přibližně množství masa.Děkuji za vysvětlení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maďarský Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Fazole Masox Ocet Paprika Paprika - sladká Párky Rajčata Sůl Vegeta Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minutková kuřecí směs II.

Minutková kuřecí směs II.

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Pepřový dip

Pepřový dip

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Meruňkový perník

Meruňkový perník

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Pořádná česnečka

Pořádná česnečka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Sněhové pusinky s pomeranči v sirupu
Sněhové pusinky s…
15
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
15
Chili con carne s kukuřicí
Chili con carne s…
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Maďarský guláš ze Slovenska
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact