• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
Napište svůj komentář k receptu

Lucinky zapečené smetanové nudle

autor: 20.love
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lucinky zapečené smetanové nudle
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g těstoviny ploché dlouhé nudle
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 200
      ml sladká smetana
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • petrželka sušená nebo čerstvá

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny, lehce naklepaná kuřecí prsa osolíme, opepříme a zprudka orestujeme po obou stranách na pánvi s olejem. Uvařené těstoviny rozložíme do zapékací mísy, posypeme na plátky nakrájeným česnekem a nivou, polijeme tak 1/2 smetany, přidáme kuřecí prsa, na ně dáme také plátky nivy, přelijeme zbytkem smetany a lehce posypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanové zapečené brambory

Smetanové zapečené brambory

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dfaf | 10. 7. 2007 17:57

    Souhlasim Anonym má absolutně pravdu, a ty lily ze sebe nemusíš dělat moc chytrou myslim že ti občas taky něco uteře. a na to máme pusu, na to aby jsme se zeptali když něco nevime :o)

  • Anonym | 16. 3. 2007 09:30

    Lily,nezapomen,že jsou tu i začátečnice,tak když něco nevědí a chtějí recept vyzkoušet,tak mají právo se zeptat,kde jinde by dostali odpověd?

  • lily | 16. 3. 2007 09:20

    Každý zkušenější už ví, že když má všechny ingredience uvařené (osmahnuté) tak to nechá tak na 180st. zapéct v troubě než se Vám "nevypeče" ta smetana a pěkně to tam nezhoustne. Je to tak půl hoďka ale záleží na troubě a na tom jestli dáváte rovnou do předehřáté trouby.

  • Irena Klasová | 4. 9. 2006 12:51

    Paní Ivano děkuji za radu:-)

  • Ivana | 30. 8. 2006 15:42

    Na České hospodyňce uvedeno jako Martinčiny špagety s podstatně vydařenějším popisem.

  • Irena Klasová | 29. 8. 2006 18:55

    Vypadá to skvěle, ale jak dlouho se to má zapékat a při kolika stupních?Není ani zmínka, že se to má vložit do trouby a zapéct

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželka Sladká smetana Sůl Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Langoše

Langoše

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Dýňové pyré s bramborem

Dýňové pyré s bramborem

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
32
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
25
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…
23
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
23
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact