• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • losos bez kůže
    • citron
    • bylinková sůl
    • bylinky
    • těstoviny
    • špenát
    • žampiony
    • 100
      ml mléko
    • tavený sýr
    • sýr
    • cibule
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Lososa vložíme na pekáček vyložený papírem na pečení, pokapeme citronem, posypeme solí a bylinkami - dáme pést do trouby (předehřáté), asi na 15 minut. Uvaříme těstoviny.
2
Omáčka: osmahneme cibuli, přidáme špenát, přidáme mléko, tavený sýr, česnek, osolíme, možno přidat pokrájený žampion. Povaříme, dokud se sýr nerozpustí a omáčka je hladká. Kdo si nehlídá kalorie může např. zahustit jíškou, ale dle mého názoru je to zbytečné.
3
Na talíř nandáme těstoviny, přelijeme omáčkou, navrh dáme lososa a posypeme sýrem. K podávání doporučuji zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Kuře se špenátovou omáčkou

Kuře se špenátovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Kreuziger | 16. 11. 2008 18:18

    Dobré to bylo. Akorát jsem zrovna u nás na maloměstě nesehnal listový špenát. A poněvadž jsem měl hlad i všechny ostatní ingredience, hodil jsem tam místo špenátu brokolici. Jak říkám, dobré to bylo :) Uvařil jsem to přítelkyni a mělo to úspěch.

  • Jana V. | 22. 11. 2006 07:59

    Tohle dělám bez česneku a špenátu,nezahušťuji ničím,a je to výborné!Jen žampionů dávám trochu víc.S lososem pěkně opečeným je to delikatesa.

  • Lenik | 21. 11. 2006 20:03

    Vynikající i nám to chutnalo, tak že jsme ani nedýchali:-)

  • Lenik | 14. 11. 2006 12:59

    Opravdu vynikajíící!!!!!!!I u nás to píši do TOP jídel, všem chutnalo a naoko to vypadá prostě , jako z hotelu!!!Není se za co stydět.Jednoduchý, výborný a krásný papání.

  • Lída | 15. 4. 2006 15:01

    Je to vynikající!!přidala jsem ještě rostlinnou smetanu s příchutí uzeného lososa od firmy CHef (nejak tak, hlavne je z hlediska obezity lepší). A bylo tu úžasnéééééééé

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinková sůl Bylinky Česnek Cibule Citron Losos bez kůže Mléko Špenát Sýr Tavený sýr Těstoviny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Gyros s tzatziky

Gyros s tzatziky

Bramborová buchta slaná

Bramborová buchta slaná

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Rybí steak

Rybí steak

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
20
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Vepřový gulášek z kýty
Vepřový gulášek z kýty
17
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
16
Bulgurový salát s tofu
Bulgurový salát s tofu

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact