• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Losos s paprikami
Napište svůj komentář k receptu

Losos s paprikami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s paprikami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g losos
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • sůl
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 200
      ml bílé víno
    • 400
      g rajčata (Malé)
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      smetana ke šlehání
    • 2
      lžíce strouhaný křen
    • pepř mletý (Mletý)
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C, filety z lososa omyjeme, rozkrájíme na porce, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou, papriky očistíme, vyřízneme semeníky, omyjeme a nakrájíme na tenké prstýnky.
2
Rozehřejeme olej a papriky na něm opékáme 10 minut, spaříme rajčata vroucí vodou, oloupeme a pokrájíme na kolečka, zapékací mísu potřeme olejem a narovnáme do ní porce lososa, pokryjeme paprikami a poté rajčaty. Promícháme víno se šlehačkou a strouhaným křenem a omáčkou přelijeme pokrm v zapékací míse.
3
Zapékáme 15-20 minut, ozdobíme petrželkou a salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené zelí s paprikami

Dušené zelí s paprikami

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami

Pangasius se sušenými rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Chaloupsky | 28. 9. 2008 14:41

    Vynikající, dnes jsem vyzkoušel. Všem moc chutnalo a losos neztratil svoji originální chuť. Akorát jsem to dělal pro více lidí, takže v troubě to bylo skoro 45 minut.

  • Martina Svobodová | 26. 1. 2008 17:18

    Tento recept jsem vyzkoušela a byla jsem moc překvapená. Nemám ráda ohřívanou rybu druhý den, ale tentokrát byla stále vynikající. Hned jsem přeposlala dál, ať si tuhle mňamku ozkoušejí i další.

  • Lenka Schillerová | 24. 5. 2007 11:43

    Tento recept na lososa je naprosto fantasticky. Z tohoto webu je muj nejoblibenejsi. Chutnalo zatim uplne vsem, kterym jsem tuto lahudku servirovala. Jednoduche a rychle! :-)

  • Mirka Bernier | 22. 10. 2004 17:29

    Wow to vypada fakt dobre! Mala otazecka neni ta paprika "rozbleptana"? Manzel to totiz nema vubec rad, trosku se to bojim risknout....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Červená paprika Citronová šťáva Kopr Losos Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Smetana ke šlehání Strouhaný křen Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičková pomazánka s karotkou

Ředkvičková pomazánka s karotkou

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Míchaná vejce s droždím

Míchaná vejce s droždím

Zapečené kuřecí s rajčaty

Zapečené kuřecí s rajčaty

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

Domácí šunka ála vepřováček

Domácí šunka ála vepřováček

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
19
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Losos s paprikami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact