• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lívanečky s borůvkami
Napište svůj komentář k receptu

Lívanečky s borůvkami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lívanečky s borůvkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      l borůvky 1/2-1
    • cukr
    • 2
      lžička vanilkový pudink
    • mléko
    • hladká mouka
    • droždí
    • zakysaná smetana
    • olej
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Do vlažného mléka přidáme (droždí, špetku soli, vejce a přidáváme mouku). Těsto nesmí být řídké a ani husté, ale hustší než těsto na palačinky. Tuto směs důkladně zamícháme.
2
Připravíme si pánvičku a na trošce oleje smažíme lívanečky. Dále si připravíme litr nebo půl litru borůvek, dáme do kastrůlku s cukrem a mícháme.
3
Rozděláme 2 lžičky pudinku s mlékem a po lžičkách přidáváme do kastrůlku, směs by měla být hustší aby moc netekla z lívanečků.
4
Když je vše hotové ozdobíme lívanečky borůvkou směsí a ozdobíme kysanou smetanou. Je to moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové noky s borůvkami

Tvarohové noky s borůvkami

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavlína Botková | 9. 8. 2008 22:50

    Ten puding je výborný nápad. Vyzkoušela jsem a s manželem jsme si pochutnali. Ty lívanečky jsem dělala podle jiného receptu, protože ten Váš mi připomínal pejska a kočičku, když vařili dort.Víte i moje maminka či babička mají kuchařku, kde ingredience se přidávají ve stylu všeho přiměřeně.....nenechte se odradit kritikou, jenom to chce vybrousit psaní

  • Paja | 11. 8. 2006 22:10

    Mizerne napsanej recept, ale to s tim pudinkem je genialni vec...

  • Anonym | 15. 7. 2006 20:39

    Me byl recept naprosto jasny a take byl velmi chutny a myslim ,ze kdyz nekdo neni ve vareni zbehly tak spis vari podle kucharek,ktere pouzivali maminky a nebo babicky.Jen synovi misto zakysane smetany jsem dala slehacku ve spreji a olizoval se i tak :o))

  • Simona Švarcová | 5. 8. 2005 16:27

    Recept mi byl naprosto jasný. Je to opravduvýborné.

  • Anonymka | 30. 4. 2005 20:27

    Livance muzou byt dobre (nezkousela jsem je), ale recept by mel byt opravdu srozumitelne napsany. Pro nekoho kdo neni ve vareni zbehly je tento recept opravdu napul hadanka... A je normalni, ze kdyz neco nekdo nevi, tak se na to zepta. A ze to nekdo povazuje za rejpani je jeho osobni problem - zrejme pan, ci pani Vseznalek.

  • Anonym | 22. 9. 2004 14:37

    No když je tam droždí, tak dá rozum, že se to musí nechat nějakou dobu nakynout.Pravděpodobně to nechat nakynout tak dlouho, aby toho nebylo málo, ale ani hromada.Jak tak na to koukám tak Vás ani tak nezajímá ten recept, ale spíš do někoho rejpat!

  • zuzana | 22. 9. 2004 01:33

    necham testo odlezet a nakynout? A jak dlouho? Nebo to vsechno micham hned dohromady tak jak jste to napsala?

  • Jana Sanchez | 8. 7. 2004 10:40

    Je to tak , když píšu do kastrůlku tak se to musí povařit, nebo spíš napůl rozvařit, ale je to fakt moc dobré.

  • Zuzana | 1. 7. 2004 15:00

    predpokladam, ze ty boruvky s cukrem a pudingem se povari, je to tak ???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Olej Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky

Kokosky

Andělská očka

Andělská očka

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

Olejová bábovka VII.

Olejová bábovka VII.

Čočka na kyselo - salát

Čočka na kyselo - salát

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

101
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
64
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
22
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
21
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Lívanečky s borůvkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact