Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový závin
Palačinky Hana a Hana
Valašská zelňačka s houbami
Okurková polévka
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Lemon Pie / Citronový koláč
Masovo-zeleninová rýže
Nejlepší vánoční krůta
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňové rizoto
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…