Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát s tuňákem
Česnečka se šunkou a sýrem
Rybí pomazánka II.
Jarní polévka s krupicovými nočky
Kynutý ořechový závin
Fazole s kroupami a slaninou
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Kávový dort (řez) s pudinkem
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše