• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s italskou klobásou salsicciou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte báječné linguine s italskou klobásou salsicciou. Jsou doplněné o rajčata, česnek, cibuli a chilli. Tyto těstoviny s lahodnou omáčkou si zamilujete.

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 8
      ks klobása Salsiccia
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks červená cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks bobkový list
    • 80
      ml červené víno
    • 820
      g rajčata oloupaná v plechu
    • 1,50
      muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 120
      g parmezán strouhaný
    • 150
      ml smetana na vaření
    • 500
      g těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymačkejte ze střívka maso a poté ho orestujte na olivovém oleji.
2
Jakmile se šťáva z masa odpaří, přidejte česnek, cibuli, chilli a bobkový list. Jemně povařte asi 20 minut, dokud cibule nebude hnědá.

RADA: Jak skladovat česnek?

3
Poté zvyšte teplotu, přidejte víno a vařte dokud se víno neodpaří.
4
Následně přidejte rajčata, lehce snižte teplotu a stále vařte, dokud nebudete mít omáčku hustou asi 45 minut.
5
Dochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem. Přidejte parmezán a smetanu.
6
Uvařte těstoviny, po slití je polijte omáčkou a podávejte posypané parmezánem.

RADA: Jak uvařit těstoviny aby se neslepily?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso k těstovinám

Mleté maso k těstovinám

Rajská omáčka s masovými koulemi a těstovinami

Rajská omáčka s masovými koulemi a…

Milánské špagety z mletého masa

Milánské špagety z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine
Oběd Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená cibule Červená paprika Červené víno Česnek Klobása Muškátový oříšek Olivový olej Parmezán Pepř mletý Rajčata oloupaná Smetana na vaření Sůl Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Scones

Scones

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Řízek bez vajec

Řízek bez vajec

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Grilované brambory s česnekem

Grilované brambory s česnekem

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

60
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
51
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
33
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
31
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…
19
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Výhra vykoupená krví! Veve a její suvenýry z Farmy: Neskutečně dobité tělo!

Výhra vykoupená krví! Veve a její suvenýry z Farmy: Neskutečně dobité tělo!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký tvarohový koláč
Linecký tvarohový koláč
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a…
Linzert
Linzert
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact