• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s italskou klobásou salsicciou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte báječné linguine s italskou klobásou salsicciou. Jsou doplněné o rajčata, česnek, cibuli a chilli. Tyto těstoviny s lahodnou omáčkou si zamilujete.

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 8
      ks klobása Salsiccia
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks červená cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks bobkový list
    • 80
      ml červené víno
    • 820
      g rajčata oloupaná v plechu
    • 1,50
      muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 120
      g parmezán strouhaný
    • 150
      ml smetana na vaření
    • 500
      g těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymačkejte ze střívka maso a poté ho orestujte na olivovém oleji.
2
Jakmile se šťáva z masa odpaří, přidejte česnek, cibuli, chilli a bobkový list. Jemně povařte asi 20 minut, dokud cibule nebude hnědá.

RADA: Jak skladovat česnek?

3
Poté zvyšte teplotu, přidejte víno a vařte dokud se víno neodpaří.
4
Následně přidejte rajčata, lehce snižte teplotu a stále vařte, dokud nebudete mít omáčku hustou asi 45 minut.
5
Dochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem. Přidejte parmezán a smetanu.
6
Uvařte těstoviny, po slití je polijte omáčkou a podávejte posypané parmezánem.

RADA: Jak uvařit těstoviny aby se neslepily?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso k těstovinám

Mleté maso k těstovinám

Rajská omáčka s masovými koulemi a těstovinami

Rajská omáčka s masovými koulemi a…

Milánské špagety z mletého masa

Milánské špagety z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine
Oběd Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená cibule Červená paprika Červené víno Česnek Klobása Muškátový oříšek Olivový olej Parmezán Pepř mletý Rajčata oloupaná Smetana na vaření Sůl Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Pomazánka z paštiky

Pomazánka z paštiky

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Mramorová bábovka vláčná

Mramorová bábovka vláčná

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Polévka z uzeného stehýnka

Polévka z uzeného stehýnka

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Bageta se sýry - zapečená

Bageta se sýry - zapečená

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

55
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
24
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
22
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
21
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký tvarohový koláč
Linecký tvarohový koláč
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a…
Linzert
Linzert
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact