• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Linguine con prosciutto et funghi
Napište svůj komentář k receptu

Linguine con prosciutto et funghi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine con prosciutto et funghi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny kvalitní těstoviny Linguine nebo Spaghetti
    • 4
      plátek šunka
    • žampiony čerstvé
    • 1
      dl mléko
    • 2
      stroužek česnek
    • feferonka čerstvá
    • 3
      ks tavený sýr Kiri
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce s osolenou vroucí vodou hodíme těstoviny a vaříme al dente. V pánvi rozpustíme lžičku másla a přidáme na plátky nakrájené žampiony, šunku nakrájenou na nudličky a feferonky taktéž na nudličky. Lehce orestuje a zalijeme mlékem, rozdrobíme Kiri, vaříme, dokud se sýr nerozpustí a žampiony neuvaři, cca 5 minut. Do omáčky vymačkáme česnek, osolíme a opepříme. Scedíme těstoviny a zamícháme s omáčkou. Sypat parmazánem už není třeba, chuť je i tak dost výrazná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem

Prosciutto di San Daniele se žlutým…

Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto) s parmezánem

Bešamelová prsíčka v pršutu …

Linguine s rukolovým pestem

Linguine s rukolovým pestem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Terezka95 | 22. 7. 2013 13:25

    Bomba! Rychle, chutne jidlo Pridala jsem i cervenou papriku na prouzky, olivy i feferonku. Pritel si mlaskal, opravdu skvele ;-)

  • Lenka Valentová | 2. 4. 2010 09:57

    Velice rychlé jídlo a chuť je naprosto geniální!Sice jsem udělala drobnou úpravu - bála jsem se těch feferonek a nahradila je olivami, protože jsem si říkala, že jsou také dostatečně výrazné a bylo to skvělé!!!Už jsme to vařili několikrát, úplně jsme si to jídlo s manželem zamilovali, mohu všem opravdu doporučit. Určitě to někdy vyzkouším i s těmi feferonkami.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Linguine Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Vaření Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Feferonka Máslo Mléko Šunka Tavený sýr Těstoviny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávěnky

Kávěnky

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Zelné knedlíky

Zelné knedlíky

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

Zeleninové ratatouille

Zeleninové ratatouille

Kotlety v omáčce s hlívou

Kotlety v omáčce s hlívou

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
42
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
35
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
32
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
26
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Linguine con prosciutto et funghi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact