Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek
Květákový nákyp jako příloha
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Kroužky z nivy
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Sýrové koláčky z listového těsta
Chřestový krém - polévka
Jablečné (mini) palačinky
Zeleninová česnečka s krutony
Krůtí pečeně
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…