Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské sendviče
Marokánky
Pečený amur se žampiony a cibulí
Oříškovo-nugátová roláda
Ragú z divočáka na švestkách
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Čína s vepřovým
Lehký sirup z růží
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek