Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené flíčky se šunkou
Šopský salát alá Verunka
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Bílkový chlebíček II.
Baklava s ořechy
Slaninová vinná klobása na pivu
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Celerové karbanátky (sekaná)
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek