Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkové knedlíky II.
Kuřecí noky do polévky
Houbový guláš na špeku s paprikou
Chřestová omáčka s koprem
Lasagne s cuketou a slaninou
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Jednoduché pivní staročeské řízky
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Batátový koláč
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek