Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gulášová polévka
Plněný hermelín II.
Kokosová bábovka III.
Velikonoční mazanec bez vajec
Okurkový salát s jogurtem a…
Těstoviny se špenátem a masem
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Francouzské bagety (Baguettes)
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek