Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky
Vegetariánské Kung Pao Asie
Ořechové pusinky
Sladké pirohy
Jablkový koláč se švestkami a…
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek