Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí plátky v alobalu
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Losos na špenátové peřince
Banánovo-jahodový dort
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rebarborový dort - tarte
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami