Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jižanské fazole s klobásou
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Majolková bábovka - ořechová
Boloňské brambory
Zelný salát s mrkví a paprikou
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Rýžový nákyp s broskvemi
"Párkrole" - párkové kremrole
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek