Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maková buchta - skvělá a rychlá
Bavorské vdolečky II.
Kakaové řezy s piškoty
Chřestový salát s bramborovou pizzou
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Žampionová smaženice
Česnekové řízky v těstíčku
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Těstoviny se špenátem
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Tažený jablkový závin