Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drobenkový tvarohový dort
Rychlovka s gnocchi
Kořeněné špízy s pórkem
Kokosová rýže se skořicí
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Kořeněné chipsy z hlívy
Citronové řezy-máslové a výtečné
Jednoduché pivní staročeské řízky
Grilovaný řapíkatý celer
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek