Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
"Tiramisu" roláda
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Čokoládové suflé bez lepku
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Pečená dýně (velice chutná)
Čočkové ragú
Dušené kotlety na paprice
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek